Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 2 (67%)
4
Σύνολο ψήφων: 1 (33%)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 3

Route 666 by No Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#1
Εικόνα• 2 - 5 Παίκτες
• 1 Ώρα
• Επίπεδο Δυσκολίας 10/10


Υπόθεση

Σαν αφορμή να ξεφύγεις από την ρουτίνα εσύ και οι φίλοι σου αποφασίζετε να αποδράσετε για ένα διήμερο. Μετά από μία διαδρομή γεμάτη γέλια και τραγούδια μέσα στο αυτοκίνητο, εκείνο αποφασίζει να σας εγκαταλείψει στην μέση του πουθενά. Μη έχοντας επιλογή αρχίζετε το περπάτημα με σκοπό να βρείτε βοήθεια. Μετά από αρκετή ώρα πεζοπορίας στην ερημιά αντικρίζετε ένα εγκαταλειμμένο βενζινάδικο και επομένως τη σωτηρία σας….η μήπως το αντίθετο ?

Για κρατήσεις εδώ: http://noexit.gr/room/route-666/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: Route 666 by No Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#2
Πήγαμε 4 άτομα, οι 2 ήταν αρχάριοι. Ένα δωμάτιο με πολύ ωραίους γρίφους και πολλά πράγματα να κάνεις. Χρειάζεται παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών. Ωραία σκηνικά, ακριβώς στο concept του δωματίου. Πολύ καλός ο GM. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!


Re: Route 666 by No Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#3
Δεν θα μπορούσα να βάλω κάτι λιγότερο απο 5/5 γι αυτό το δωμάτιο. Πρόκειται για ενα μικρο γριφοδιαμαντακι με εξαιρετικα πρωτοτυπους in story γρίφους. Φοβερή αξιοποίηση των τετραγωνικών του χώρου , δεν περιμενεις καποια πράγματα που θα δεις. Χρειαζεται καλη συνεργασια, παρατηρητικότητα και να μην είστε χαλαροί γιατί η 1 ωρα φτάνει οριακά
Για τα παιδιά εκεί δεν υπαρχουν λογια , απο τους καλύτερους στο χώρο, τους έχουμε μια αδυναμία παραπάνω😍
Αναμενουμε τα νέα τους δωματια


cron