Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

Yurei by Cipher Company - Live Action Rooms (Αθήνα - Ηράκλειο)

#1
Εικόνα


• 1 - 5 Παίκτες
• 100 Λεπτά
• Βαθμός Δυσκολίας 8/10


Ιστορία

Ο Arthur σας στέλνει στην Ιαπωνία με σκοπό να βρείτε το δόντι του Δράκου... Εκεί θα ανακαλύψετε μια ιστορία που πάει 400 χρόνια πίσω .... Στην πρώτη σας επίσκεψη καλείστε να εξερευνήσετε ένα μέρος ενός σπιτιού που από ότι ακούγεται δεν είστε οι μοναδικές παρουσίες!

Για κρατήσεις εδώ : https://www.escapeall.gr/el/EscapeRoom/Details/yurei


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Yurei by Cipher Company - Live Action Rooms (Αθήνα - Ηράκλειο)

#2
Μία επίσκεψη σε αυτό το δωμάτιο και ξεχνάς ότι παίζεις δωμάτιο :) ο λόγος ; ; ; η απίστευτη κατασκευή όπου ο τεράστιος χώρος έχει μετατραπεί σε ένα παραδοσιακό Ιαπωνικό σπίτι 4 αιώνων παλαιό ! ! !

Οι γρίφοι κολλάνε απόλυτα με την ιστορία, έχει ρεσιτάλ ηθοποιίας καθώς βλέπεις και ζεις παράλληλα τα γεγονότα που συνέβησαν τότε, είναι ''τρομακτικό'' τόσο όσο πρέπει, μην φοβάστε, δεν έχει τρέξιμο και για τέλος κάποια πράγματα που ''ερμηνεύουν'' και ''πραγματοποιούν'' οι ηθοποιοί θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!!!!

Δεν υπάρχει γραμμικότητα και το μέρος θα το τριγυρνάς ξανά και ξανά και ξανά ! ! ! ! !
Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλη προσμονή, ενώ η ιδέες που έχει ο Γιάννης για να κτίσει έναν ολόκληρο κόσμο εξερεύνησης είναι κάτι το φανταστικό!!!! κάντε την επίσκεψη σας και θα τα μάθετε όλα :) :) :) τέτοιες προσπάθειες αξίζουν πραγματικά :)


1.Ερευνητοπεζοπαραγωγός.

2. Τρώω ένα μπωλ καρφιά, χωρίς γάλα.


8-) :D :P
cron