El Exorcista by no Exit ( Αθήνα - Ηλιούπολη )

#1
Εικόνα


• 3 - 6 Παίκτες
• 1 ώρα και 30 λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Ιστορία

Ο εξορκιστής άνοιξε την πόρτα με τον αριθμό 13 και συνάντησε ένα φαινομενικά αθώο κοριτσι κυριευμένο από έναν ισχυρό δαίμονα.
Οι δυνάμεις του όμως δεν είναι αρκετές για να λυτρώσουν την μικρή.
Είσαι αρκετά τολμηρός ώστε να βοηθήσεις στο δύσκολο έργο του χωρίς να χάσεις και την δικη σου ψυχή;


Για κρατήσεις εδώ : http://noexit.gr/room/el-exorcista/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: El Exorcista by no Exit ( Αθήνα - Ηλιούπολη )

#2
No Exit & Escape rooms ξέρεις οτι αυτή η εταιρία δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, Το επισκεφθήκαμε και εμείς για το Test Play,
ένα δωμάτιο με τα όλα του. Απο την αρχή προσωπικά εγώ είχα τις αμφιβολίες μου γιατί όταν είναι ο νίκος απο πίσω περιμένεις τα πάντα όπως και έγινε.


Εισαγωγή στο δωμάτιο

Μία εισαγωγή αν και ήταν απλή γιατί δοκιμάζανε σενάρια σε σκάλωσε για λίγο σε φάση απο πού ξεκινάμε τώρα τι γίνεται.

Έναρξη Δωματίου

Η είσοδος στο δωμάτιο ήταν πάρα πολύ ωραία, τα σκηνικά ήταν πολύ ωραία, μέσα στο κλίμα της ιστορίας σε έναν άλλο κόσμο. Πραγματικά σε ταξίδευε χρόνια πίσω και στην γνωστή σε όλους μας την ιστορία του εξορκιστή.

Την 1η εμφάνιση του έκανε και ένας μηχανισμός εκεί είπα το πρώτο ωχ. Αν απο την αρχή ξεκινάμε έτσι φανταστείτε τι θα δείτε μετά.

Acting

Δεν το λες και Αcting το λές πραγματικότητα, μετά απο τόσα δωμάτια τρόμου μου σηκώθηκε η τρίχα και πάγωσα.
Οι ηθοποιοί ειδικά το κοριτσάκι υπερτέλειοι χωρίς να θέλω να υπερβάλω. Απο κίνηση, φωνή, βάψιμο τα πάντα ήταν μέσα στην ταινία.
Ένα μεγάλο μπράβο

Γρίφοι

Ποιοί γρίφοι ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε; δεν τους χρειαζόσαστε. απο την μέση και μετά ξεκίνησα εγώ προσωπικά να ασχολούμαι.
Παρόλα αυτά ήταν πάρα πολύ έξυπνοι σωστά στημένοι, δεν σε κουράζουν καθόλου και μερικοί είναι αρκετά έξυπνοι και διαφορετικοί.

Περάσματα

Περάσματα; αλήθεια τώρα; ένα όνομα ΝΙΚΟΣ. αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι να κάνει και πώς. μας κατα ενθουσίασε με τους μηχανισμούς και με τους χώρους που λες ε δεν γίνεται τώρα να πας απο εκεί.

Τρόμος

Σοκ, δέος, πάγωμα, αγκαλιές πολλές σε 1 συγκεκριμένη γωνία. τα jump scares ήταν απο παντού ότι και να έκανες εμφανιζότανε.
τοπ τοπ.

Έξοδος απο το δωμάτιο

Σχετικά Tricky έξοδος ειδικά αμα έχεις χάσει την μπούσουλα όπως εγώ που μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα για το τι έχει γίνει στο τέλος.. δυνατό τέλος και κινηματογράφικο. Σε κάνει να περιμένεις το 2. θα έχει 2 ετσι; μην μας το χαλας νίκο.

Συζήτηση με το προσωπικό

Μείναμε 1 ωρά + μετά προσπαθούσαμε να βρούμε τι δεν μας άρεσε. Τελικά δεν βρήκαμε κάτι αλλα προτείναμε 1-2 αλλαγές για να γίνει Σουπερ Ντουπερ Ουάου.

Για ακόμα μια φορά αισθανόμασταν σαν στο σπίτι μας. η Φιλοξενεία του Νίκου και τον υπολοίπων ήταν Φανταστικη.
Keep the good work guys.

Συνοπτικά

Ένα δωμάτιο #not ένα τεράστιο σπίτι με τρελό Acting , Δυνατή ιστορία με πολλά Jump Scares και ανεξήγητα πράγματα.
Μπορώ να πώ ότι είναι το ΤΟΠ 1 δωμάτιο τρόμου στην ελλάδα αυτή την στιγμή. Μία γεμάτη εμπειρία που θα πήγαινα ξανά και ξανά.
Δεν γίνεται να είσαι τρομολάγνος και να μην πας πραγματικά σε αυτο το δωμάτιο είναι ΜUST. Μία υπερπαραγωγή που πραγματικά φαίνεται η προσωπική δουλειά που έχουν ρίξει και το μεράκι. Τέτοια δωμάτια λείπουν απο το χόμπυ μας.


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers
cron