Κριτικές

5 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 0

The Voodoo Shop by LockHill ( Αθήνα - Μεταξουργείο )

#1
Εικόνα
• 2-5 Παίκτες
• 70 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Υπόθεση

"Πριν από περίπου έναν αιώνα, μια γυναίκα από την Αφρική ήρθε στο Lockhill, φέρνοντας μαζί της παράξενες και απαγορευμένες γνώσεις σκοτεινής μαγείας. Το μικρό κατάστημα ευημερεί ακόμα και σήμερα, παρά την εμφανή έλλειψη πελατών. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να το εξερευνήσετε, έχω κρύψει κάτι στο γραφείο μου που θα σας βοηθήσει."

- Απόσπασμα από το ημερολόγιο
του καθηγητή Nathan Jones -

Για κρατήσεις εδώ: https://www.lockhill.gr/bookings.html


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: The Voodoo Shop by LockHill ( Αθήνα - Μεταξουργείο )

#2
Ναι, είμαστε γριφολάγνοι, ας ξεκινήσουμε από εκεί. Ψάχναμε λοιπόν να βρούμε ένα όμορφο γριφοδωμάτιο, να κάνουμε ένα ωραίο διάλειμμα από κάποια δράσης και τρόμου που είχαμε παίξει τις προηγούμενες φορές.
Έχοντας παίξει το Lockwood Manor πριν από πολύ καιρό, αποφασίσαμε λοιπόν να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας, με το γριφοδωμάτιο της εταιρείας, το Voodoo Shop.
Αρχή εκπληκτική, κάνεις ένα ταξίδι… Ταξίδι στο χρόνο πίσω στο παρελθόν, ταξίδι στο χωριό που σε μεταφέρει το story, γενικώς το στήσιμο, τα σκηνικά, η υπόθεση, δεν υπάρχουν. Είναι τόσο ατμοσφαιρική αυτή η εταιρεία, δεν υπάρχουν λόγια.
Οι γρίφοι πάρα πολύ ωραίοι, οι βοήθειες έρχονταν με τρόπο που δεν σε έβγαζε από το mood και την όλη ατμόσφαιρα. Ένα αρκετά βιωματικό δωμάτιο, που πέρα από τη χαρά του να λύνεις ωραίους γρίφους, ζεις και το ρόλο που καλείσαι να «παίξεις».
Στο τέλος της επιτυχημένης μας απόδρασης, ο οικοδεσπότης μας συνέχισε να παίζει το ρόλο του, ακόμα και όταν του ζητήσαμε να μας βγάλει την κλασική αναμνηστική φωτογραφία. Η συζήτηση μαζί του, οι επεξηγήσεις που μας έδωσε για την ιστορία, οι τυχόν απορίες μας για το δωμάτιο, όλα συνέχιζαν να είναι μέσα στο κλίμα.
Ένα δωμάτιο που δεν ακούγεται και πολύ, ίσως ακριβώς επειδή είναι γριφοδωμάτιο, αλλά οφείλαμε να του αφιερώσουμε μια κριτική, για το υπέροχο ταξίδι που μας έκανε…
Τάμπαθα (Τάμπι), σε αγαπάμε, θα σε ξαναδούμε.

Το Σανατόριο μας περιμένει…


cron