Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 6 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 6

Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#1
Εικόνα• 3 - 6 Παίκτες
• 100 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 10/10

Συμμετοχή Ηθοποιού
Δεν ενδείκνυται για άτομα με κλειστοφοβία
Προτείνεται άνετη ενδυμασία
Δεν ενδείκνυται για άτομα με επιληπτικές τάσεις
Δεν ενδείκνυται για άτομα με καρδιακά προβλήματα

Υπόθεση

Έτος 1983. Η πόλη Hawkins βρίσκεται σε αναστάτωση. Περίεργα συμβάντα, σκιές στους τοίχους και εξαφανίσεις κατοίκων δημιουργούν ταραχή στη μικρή πόλη της Indiana. Το μυστηριώδες σπίτι του μικρού Will σας προκαλεί να ψάξετε τι ακριβώς συμβαίνει. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από εδώ. Στην προσπάθειά σας για αναζήτηση, θα βυθιστείτε σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου η διαφυγή δεν είναι πλέον εφικτή για όλους.

Για κρατήσεις εδώ: https://lockbusters.gr/rooms/upside-down/


youtu.be/ZyMGIwM4dkE


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#2
Επισκέφτηκε και η ομάδα του EscapeNest το updside down απο lockbusters.
Για την ακρίβεια πήραμε μέρος στην ταινία, ενα δωμάτιο απίστευτο πραγματικά δεν το περιμέναμε.


Είσοδος στην εταιρία


Το προσωπικό φιλικό να μας πιάσει την συζήτηση να μας ρωτήσει διάφορα πράγματα για εμάς και πάντα με το χαμόγελο.

Είσοδος στο δωμάτιο

Μία είσοδος που πραγματικά γελάσαμε με της γυναίκες τις παρέας γιατί πέσανε τα 2 πρώτα ουρλιαχτά χωρίς να το περιμένουμε. Μπήκαμε στο πρώτο δωμάτιο και ξεκινάει η ΤΑΙΝΙΑ.

Σκηνικά

Πιο αληθοφανής δεν υπάρχουν πραγματικά είναι η μεταφορά της ταινίας σε Εscape Room. Καλοσυντηρημένα λες και άνοιξε χθές με πάρα πολλές λεπτομέριες.

Γρίφοι

Ότι και να πούμε για τις γρίφους είναι λίγο, εάν δεν το παίξεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Έξυπνοι γρίφοι που πιο μέσα στην Ιστορία δεν γίνεται. ήταν λες και ήσουν μέσα στην σειρά. γραμμικοί μέτριοι με λίγα σκαλώματα πάντα. χωρίς να κάνει ουτε 1 κοιλιά και ούτε μας κουράσανε. Στον αριθμό είναι όσοι ακριβώς χρειάζονται.

Ηθοποιός

Τί να πούμε για αυτό τον ηθοποιό, ήρθε και έδεσε ένα πράγμα απίστευτο. βγήκε μέσα απο την τηλεόραση και μεταφέρθηκε στους LockBusters, μοναδικός με τα Jumpmp Scares που χρειάζεται και το ένα ειδικά με έπιασε αδιάβαστο με αποτέλεσμα να κάνω και εγώ ένα μικρό αλματάκι για να ξεφύγω πάνω στην ένταση!!.
Η στολή του τρέλη λεπτομέρια.

Ηχητικά εφέ

Σε όλα μέσα στην ταινία απο την μουσική, τον θόρυβο απο τον ηθοποιό, τους ήχους του περιβάλλοντος όλα μα όλα ήρθαν και έδεσαν για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Έξοδος απο το Δωμάτιο

Απο τον πανικό να φύγουμε γρήγορα είχε ενα πισωγύρισμα πραγματικά αστείο. με το που καταλάβαμε οτι τελείωσε μας το είπανε βασικά με την φράση σας άρεσε τοσο πολύ που θέλετε και άλλο; Πραγματικά δεν θέλαμε να τελειώσει.


Συνοπτικά

Ένα δωμάτιο που πρέπει να παίξουν όλοι ειδικά οι Fan της σειράς, φεύγεις με γεμάτη εμπειρία ,βγαίνεις με την απορία ρε φίλε δεν γίνεται αυτό τόσο τέλειο; τόσο αληθινό; σαν δωμάτιο σε γεμίζει και με τους γρίφους , με την ιστορία, με τα σκηνικά πραγματικά δεν του λείπει τίποτα. Φυσικά και μπήκε στο TOP 5 μας για το 2018.


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#4
Πιστοί και λάτρεις της σειρας Stranger Things σπεύσατε!!!
Ένα απίστευτο δωμάτιο που έχει αρκετές ομοιότητες με την σειρά και ένα από τα πιο σημαντικα για μένα όλοι οι γρίφοι σχετικοί με το θέμα.Αρκετά περάσματα, είσοδοι πλασμάτων ??? και τρόμος σε ανεκτά επίπεδα αν κ η ομάδα μας τσίριξε αρκετές φορες!!! :lol: :lol: :lol:
Η μουσική κ όχι μόνο αυτή σε κρατάνε συνέχεια στην τσίτα και συνέχεια έχεις το δίλημμα να λυσω γρίφους ή να παραφυλάω μην μου σκάσει τίποτα από την γωνία??? Η μετάβαση στους 2 κόσμους φοβερή κ μένεις με ανοικτο το στόμα λες τι έγινε τώρα (όταν πάτε θα καταλάβετε)!!!
Μία παρα πολύ καλη προσπάθεια από τους Lockbusters και βάζω στοίχημα ότι τα υπόλοιπα δωμάτια τους είναι εξίσου φοβερα!!!


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#5
Upside Down ένα δωμάτιο όπου έχεις την αίσθηση ότι παίζεις στην ομώνυμη σειρά! Υπέροχη η ατμόσφαιρα του δωματίου, η μουσική, τα σκηνικά. Είσαι μόνος σου; Υπάρχει και κάτι άλλο που έχει έρθει από την άλλη πλευρά; Τι θέλει από σένα; Πολύ ωραίοι γρίφοι ακριβώς στην ατμόσφαιρα και στο θέμα! Θα τα καταφέρεις να επιστρέψεις από τον άλλο κόσμο...;;; Περάσαμε τέλεια, η ομάδα του LockBusters έχει κάνει πολύ καλή δουλειά! Να αναφέρω και την τέλεια φωτογραφία που παίρνεις φεύγοντας!!!!


Re: Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#6
Ότι και να πείς για αυτό το δωμάτιο είναι λίγο, απο την αρχή μέχρι το τέλος νομίζεις ότι είσαι στην σειρα μέσα.
πάρα πολύ ωραίοι γρίφοι γραμμικοί, το Acting τόσο όσο έπρεπε για να σε κρατάει σε εγρήγορση, τα Sound Effects ήτανε απο την ταινία .
Γενικά ένα άριστο δωμάτιο χωρίς κάνενα προβλήμα το βγάλαμε και το ευχαριστηθήκαμε , το προτείνω ακόμα και σε νέες ομάδες νομίζω ότι μπορεί μια νέα ομάδα να ξεκινήσει του τρόμου με το συγκεκριμένο.


Re: Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#7
Ως λάτρεις της σειράς Stranger Things όλοι μας, αποφασίσαμε να βυθιστούμε στον κόσμο του Upside Down για να δούμε με μεγάλη περιέργεια αν και κατά πόσο ένα δωμάτιο με τέτοιο θέμα, θα ανταποκρίνεται στη θεματολογία του και αντίστοιχα στις προσδοκίες μας.
Η περιπέτειά μας ξεκίνησε λοιπόν και τα 100 λεπτά της εμπειρίας μας με τις εναλλαγές μας μεταξύ των δύο κόσμων, ήταν άκρως χορταστικά.
Γρίφοι to the point, έξυπνοι, μέσα στην ατμόσφαιρα και το σκεπτικό της σειράς, με έναν εξαιρετικά αληθοφανή Demogorgon να κάνει τις εμφανίσεις του και πότε να μπαίνει στο δικό μας κόσμο, πότε να έχουμε μπει εμείς στο δικό του, με πολύ ωραία jumpscares εκεί που χρειαζόταν.
Σε κάποια στιγμή, σε μία από τις μεταβάσεις μας από τον έναν κόσμο στον άλλο, χάσαμε τόσο πολύ τη μπάλα με το χώρο, ήταν τόσο ωραίο το mind game που έχει επινοήσει η εταιρεία, που ένα από τα μέλη μας όντως έμεινε να αμφιταλαντεύεται στο Upside Down, τόσο πολύ μάλιστα, που μας έκανε να ανησυχήσουμε. Αυτό σημαίνει πως η σκέψη της εταιρείας να «παίξει» τόσο πολύ με το μυαλό των παικτών ήταν άκρως πετυχημένη, ενώ παράλληλα εμείς ενθουσιαστήκαμε με το χώρο και με την εξέλιξη της ιστορίας.
Ένα χορταστικό δωμάτιο, που καλύπτει άριστα τις ομάδες στις οποίες αρέσουν οι γρίφοι, αλλά έχει και πολύ ωραίες δόσεις φόβου, για να μην ηρεμείς και τελείως.
Μετά το τέλος του δωματίου, κάναμε μια πολύ ωραία, χαλαρή και ευχάριστη συζήτηση με τα άκρως ευγενικά παιδιά της εταιρείας, που σίγουρα θα τους ξαναδούμε σύντομα, για να επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας.


Re: Upside Down by LockBusters ( Αθήνα - Κέντρο )

#8
Αρκετά πιστό αντίγραφο της ομώνυμης σειράς! Πολύ καλό γριφοδωματιο που σε κάποια στιγμή σου κολλάει το μυαλό. Χάνεσαι στους δύο κόσμους. Σε μπερδεύει, τι είναι αλήθεια και τι όχι. Από γρίφους... Όλοι σχετικοί με την ιστορία, αρκετά ευφάνταστοι, θα έλεγα και όσον αφορά την ηθοποιία... Αυτή κι αν είναι πιστό αντίγραφο! Πολλά μπράβο για την απόδοση, αλλά και για το κονσεπτ, γιατί δεν είναι και κάτι εύκολο να το κάνεις γριφοδωμάτιο... ♥️♥️♥️


cron