Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 2 (67%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2
Σύνολο ψήφων: 1 (33%)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 3

The Orphan by Secret Rooms ( Αθήνα - Δάφνη )

#1
Εικόνα• 2-4 Παίκτες
• 60' λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10Υπόθεση

Ένα εγκαταλειμμένο ορφανοτροφείο που πρόσφατα ανακαινίστηκε... Ένα πνεύμα που το στοιχειώνει... Πολλά παραφυσικά φαινόμενα...

Πρέπει να βρεις του κρυμμένους γρίφους του ορφανοτροφείου. Να βρεθείς αντιμέτωπος με τους φόβους σου για μία ώρα. Οι αστικοί μύθοι λένε πως όποιος μπήκε δεν ξαναβγήκε ποτέ! Πολλοί το προσπάθησαν... Εσύ θα τα καταφέρεις;

Έχεις 60’, αλλιώς θα μείνεις για πάντα κλεισμένος μέσα...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

Για Κρατήσεις εδώ: http://www.secret-rooms.gr/gr/the-orphan


youtu.be/pDASlRBwAD8


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: The Orphan by Secret Rooms ( Αθήνα - Δάφνη )

#3
Ένα δωμάτιο που αν κ το είχαμε παίξει αρκετά παλιά (αν θυμάμαι ήταν το 1ο ή 2ο για δωμάτιο τρόμου σαν ομάδα των S-CAPERS!!!) μας είχε κάνει φοβερή εντύπωση.Είσοδος χαλαρή μέχρι που κλείνει η πόρτα πίσω σου.Μετά αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Η εταιρεία έχει καταφέρει να δώσει τέλεια αίσθηση ατμόσφαιρας τρόμου σε συνδυασμό με ηχητικά εφέ και μουσική.Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά πιστέψτε με θα σας φανουν αρκετά δύσκολοι με την όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί.Δεν θα πω παραπάνω πηγαίνετε και δείτε μόνοι σας μια δοκιμη θα σας πείσει.
Και κάτι τελευταίο .... Τελικά στο δωμάτιο είστε μόνοι σας ή όχι ??? :o :o :o


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: The Orphan by Secret Rooms ( Αθήνα - Δάφνη )

#5
Είπαμε λοιπόν να δοκιμάσουμε να δούμε πώς είναι αυτό το τόσο τρομακτικό δωμάτιο χωρίς ****** και κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη στην εταιρεία.
Αρχικά να πω ότι τα ηχητικά εφέ ήταν τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει σε δωμάτιο μέχρι στιγμής. Πραγματικά φοβερά, λες και το "κακό" σου διαπερνούσε τον εγκέφαλο και ένα ρίγος διαπερνούσε ταυτόχρονα τη σπονδυλική σου στήλη.
ΑΛΛΑ... Δυστυχώς ένας γρίφος ήταν πολύ προβληματικός από την πολλή χρήση, που η εταιρεία δεν είχε φροντίσει να φτιάξει και από ότι διαβάσαμε και από άλλες κριτικές, τελικά και άλλες ομάδες είχαν πρόβλημα στο συγκεκριμένο γρίφο. Αποτέλεσμα; Χάσαμε εδώ περίπου ένα πολύτιμο 15λεπτο για την ομάδα, αν σκεφτεί κανείς ότι όλο το δωμάτιο είναι 60 λεπτά μόνο. Να σημειωθεί ότι η κριτική αυτή αφορά επίσκεψή μας στο δωμάτιο που έγινε προς τα τέλη Δεκέμβρη, οπότε ίσως η εταιρεία επισκεύασε από τότε τα τεχνικά προβλήματα του συγκεκριμένου γρίφου.
Όταν ξεπεράσαμε λοιπόν αυτό το εμπόδιο, διαπιστώσαμε ότι πραγματικά συμβαίνουν περίεργα πράγματα σε αυτό το χώρο... Και ενώ είχαμε αρχίσει ξανά να τσουλάμε, κολλάμε και σε έναν ακόμη γρίφο που ήταν τελείως άσχετος με το ύφος και την ιστορία του δωματίου, που μέχρι να καταλάβουμε το σκεπτικό του, μιας και δεν τον είχαμε συναντήσει ποτέ ξανά, μας τελειώνει ο χρόνος. Εντάξει, το δωμάτιο το φτάσαμε στον τελευταίο γρίφο, δεν το λύσαμε, λόγω σημαντικού χρόνου που χάσαμε σε αυτούς τους δύο γρίφους και κυρίως στον πρώτο, αλλά γενικώς δεν μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη ροή. Από άποψη ατμόσφαιρας και τρόμου, ήταν αρκετά δυνατό.
Ευγενέστατο το παλικάρι που ήταν το άτομο που μας υποδέχθηκε και ήταν ο game master μας.


cron