Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 17 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 17

BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#1
Εικόνα


• 3 - 7 Παίκτες
• 90 Λεπτά
• Βαθμός Δυσκολίας 10/10


Ιστορία

Γύρω από το μυστήριο που επικρατεί έχουν αρχίσει να δημιουργούνται πολλά ερωτήματα. Τί πραγματικά συνέβη, τί πήγε λάθος. Τις τελευταίες ώρες όμως στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας έχουν αρχίσει και έρχονται ορισμένα κωδικοποιημένα μηνύματα. Η πρώτη ομάδα κρούσης που στάλθηκε για να κάνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα. Έχουν περάσει αρκετές ώρες και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό που μέχρι στιγμής αγνοείται παντελώς η τύχη τους. Θα χρειαστεί να συγκροτηθεί μια νέα ομάδα που θα πρέπει να εισβάλει μέσα στο μυστικό εργαστήριο του Silk City και να εντοπίσει την ομάδα που αγνοείται και να δώσει αναφορά στα κεντρικά για την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Εσύ με τους συντρόφους σου έχετε μια δύσκολη αποστολή να φέρεται εις πέρας…

Για κρατήσεις εδώ : http://darkschool.gr/rooms/biohazard/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#2
Επισκεφτήκαμε και εμείς το σκοτεινό σχολείο η αλλιώς dark school , μία εταιρία πολλά υποσχόμενη που σίγουρα θα αγαπήστε. Ακούγαμε τεράστιους χώρους,ωραία σκηνικά, πολύ καλό acting. Ε πήγαμε και τελικά επιβεβαιωθήκαμε.


Είσοδος στην εταιρία

Με το που χτυπήσαμε το κουδούνι μας άνοιξε ο υπάλληλος της umbrella, επιβλητικός και πολύ ψαρωτικός. Ο χώρος σε πρώτη επαφή; χαοτικός ρε παιδιά που το βρήκατε τέτοιο μέρος πραγματικα. Προχωρούσες ξανά και ξανά και δεν τελείωνε ποτέ.

Είσοδος στο δωμάτιο

Αφού μας εξηγήσαν για ποιό σκοπό έχουμε έρθει προχωρήσαμε στο 1ο δωμάτιο. Η πρώτη επαφή μοναδική, ένα τεράστιο δωμάτιο με διάφορα μπιχλιμπίδια πάνω ( δεν θα πώ τι ). Σκηνικά μονάδικά μέσα στην ιστορία. Η πρώτη αίσθηση μας ήταν μοναδική μας έβαλε μέσα στο κλίμα της ταινίας.

Σκηνικά

Τα σκηνικά είναι τέλεια δουλεμένα και τα αντικείμενα που έχει μέσα είναι σωστά τοποθετημένα όπως αρμόζει. Φαίνεται ότι έχουνε ρίξει πολύ δουλειά το team του dark school. Λεπτομέριες πάρα πολλές που δεν τις τσιγκουνεύτηκαν και αυτό σε κάνει να νιώθεις οτι το ζείς πραγματικα.

Γρίφοι

Για τους γρίφους δεν γίνεται να πεί κανείς οτι ήταν εκτός θέματος, ποιο μέσα δεν γίνεται. Μηχανισμοί, λουκέτα, κάποιοι γρίφοι που χρειαζόντουσαν physical skills όλα είχαν μια ροή στην ιστορία δεν έκανε πουθενά κοιλιά. Οι γρίφοι ήταν μέτρια δυσκολίας με πάρα πολύ καλή ροή.

Acting

Το Acting ήταν πολύ δυνατό και αληθοφανές.Δεν μπορώ να πω τίποτε λιγότερο,φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ πρόβα για να δώσουν το 100%. ΟΙ ηθοποιοί είναι άριστοι.

Τρόμος

Ο Τρόμος ήταν τόσο όσο χρειαζόταν, Δεν έτρεμες απο τον φόβο σου αλλά ούτε σου ήταν αδιάφορος. Σε έβαζε στο τρυπάκι να ζήσεις την ιστορία με το τρεξιμό τους, το άγχος να μην σε πιάσουν και μολυνθείς. Μολυνθήκαμε αρκετές φορές, αλλά βγήκαμε καθαροί.

Ηχητικά Εφέ

Εδώ σε αυτό το δωμάτιο ( δεν είναι δωμάτιο,είναι τεράστιο ), δεν θα βρείτε ηχητικά εφέ τέρμα δυνατά και μόνο που θα ακούτε την μουσική θα τρομάζετε. Εδώ θα βρείτε μερικά ηχητικά εφέ που ταιριάζουν στο Story, ίσα ίσα να ακούγονται ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στους μολυσμένους. Ο σκοπός του δωματίου είναι να χρησιμοποιήσεις όλες τις αισθήσεις σου και πραγματικά το πετύχανε.

Έξοδος απο το δωμάτιο

Η έξοδος απο το δωμάτιο ήθελε τρεξιματάκι, γιατί άμα δεν το κάνεις θα μείνεις εκεί πέρα μέσα για πάντα και θα γίνεις και εσύ άλλος ένας μολυσμένος, Θέλει θάρρος και γρηγοράδα. Προσοχή λοιπόν, βγήκαμε και μας άφησε μια πολύ γεμάτη εμπειρία, κάτι διαφορετικό απο αυτά που ζούμε με τα τωρινά Δωμάτια.

Συζήτηση με τα μέλη της εταιρίας

Τα μέλη της umbrella κυριολεκτικά ήρθαν και έκατσαν μαζί μας, να μάθουν πως περάσαμε τι μας άρεσε, τι δεν μας άρεσε, τι θα θέλαμε παραπάνω. Συζητήσαμε σχετικά για το όραμα τους και για τα Escape Room. Φαίνονται και είναι έμπειροι Escapers. Ελπίζω να μην τους ζαλίσαμε που καθίσαμε εκεί 1 ώρα, δεν καταλάβαμε με την συζήτηση πως πέρασε έτσι.

Συντοπτικά

Ένα δωμάτιο που χρειάζεται, υπομονή, γρηγοράδα, ομαδικότητα,να χρησιμοποιείς όλες τις αισθήσεις σου. Η εμπειρία που σου προσφέρει είναι μοναδική, Απο τα σκηνικά στους γρίφους και στους ηθοποιούς είναι όλα τέλεια. Ένα λαθάκι δεν βρήκαμε σε τίποτεα,φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν προσπαθήσει και έχουν φάει πολλές ώρες για αυτό το αποτέλεσμα. Τo acting και ο τρόπος είναι σε νορμάλ επίπεδα όπως και οι γρίφοι, κατά την γνώμη μου και ομάδες με ελάχιστα δωμάτια μπορούν να πάνε. Δεν θα δυσκολευτούν και άμα κολλλήσουν η βοήθεια είναι εκεί αρκεί να την ζητήσεις. Το δωμάτιο αξιολογείται 5/5 μιας και η εμπειρία ήταν μοναδική, βγήκαμε γεμάτοι και χαρούμενοι που το επισκεφτήκαμε. Λείαν συντόμως θα παιχτούν και τα άλλα μείνετε συντονισμένοι για τις κριτικές μας.


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#3
Επισκεφτήκαμε την νέα εταιρεία DarkSchool και παίξαμε το Biohazard, το πρώτο σε σειρά δωμάτιο της ιστορίας. Σε βάζουν αμέσως στο κλίμα με το που μπεις. Ωραία σκηνικά και κατασκευές σε ένα τεράστιο χώρο που είχε απ’ όλα! Γρίφους, τρέξιμο, σκαρφάλωμα, χώρους να μπεις και να βγεις για να εξερευνήσεις! Βέβαια δεν είσαι μόνος… όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα για να μην «μολυνθείς» !!! Περάσαμε τέλεια και σύντομα θα επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια για να ολοκληρώσουμε την ιστορία! Τα παιδιά καταπληκτικά! Είμασταν 4 άτομα και θεωρώ ότι είναι καλός αριθμός ατόμων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NasiaGrg την Κυρ Μαρ 10, 2019 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.


Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#4
Σου αρέσουν τα ζόμπι? Σου αρέσουν οι γρίφοι με μηχανισμούς? Τότε το Biohazard από την DarkSchool είναι το δωμάτιο που πρέπει να πας...
Είσοδος ψαρωτική πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε...τα πράγματα εχουν χειροτερέψει πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι και εσύ και η ομάδα σου πρέπει να σφίξεις τα δόντια , να φανείτε θαραλλέοι αν θέλετε να να επιζήσετε...εεε...να αποδράσετε εννοω!!!
Κάθε τι που ακούγεται στο δωμάτιο(αν μπορείς να το πεις έτσι γιατι είναι τερααααααστιο πραγματικά) πρέπει να το ακούσεις προσεκτικά γιατί εξαρτάται η ζωή σου από αυτό...και όταν έρθει εκείνη η στιγμή που θα σε ανακαλύψουν και πίστεψε με δεν αργεί πολύ τότε πρέπει να τρέξεις όσο μπορείς για να γλυτώσεις!!!
Οι χώροι έχουν τα πάντα...γρίφους μέσα στο θέμα της ιστορίας όχι πολυ δύσκολους πως θα μπορούσε άλλωστε εδω δεν ξέρεις αν θα επιβιώσεις καλά καλά, πολύ καλό acting (προσπάθησα να σταματήσω έναν δεν μπορούσα με τίποτα :lol: :lol: :lol: ) και κάποια physical tasks έτσι για την τσαχπινιά του δωματίου!!! Με λίγα λόγια συνδυάζει γρίφους και κάποιες δυνατές δόσεις τρόμου - έντασης - αγωνίας που δεν αφήσουν κανένα παραπονεμένο. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του DarkSchool γιατί δείχνουν να αγαπάνε αυτό που κάνουν πραγματικά. Συνεχίστε έτσι!!!


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#5
Μια γρήγορη κριτική για το BIOHAZARD της εταιρίας DarkSchool!!! . Ένα πολύ καλό δωμάτιο με τεράστιους χώρους πολύ ωραία ροή του παιχνιδιού με καμία κοιλιά.... γρίφοι μέτριας δυσκολίας εντός θέματος!!! Το acting άψογο από τα παιδιά... όσο για το τρέξιμο είναι τόσο όσο πρέπει δεν είδα κάτι το υπερβολικό που είχε ειπωθεί σε άλλα σχόλια και ποστ!!! Δηλαδή με μέτρο σύγκρισης σε τρέξιμο με Last of us πολύ πιο light θα έλεγα!!! Βέβαια έχει την δυνατότητα να γίνει πιο extreme για πιο απαιτητικούς!!!! Εμείς περάσαμε πολύ ωραία και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα για όλους πραγματικά!!!


Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#6
Τεράστιοι χώροι και πολλοί να εξερευνήσεις! Γρίφοι εντός concept και οι ηθοποιοί μας έπαιξαν αρκετά καλά θα έλεγα! Εμείς ρίξαμε και τρέξιμο και θα έλεγα είναι καταδρομικό δωμάτιο! Καλή αρχή στα παιδιά και αν διορθώσουν λίγα πράγματα θα είναι τέλειο!


Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#7
Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο, δράσης κυρίως, με τρομερά σκηνικά και ωραία περάσματα, εξαιρετικούς ηθοποιούς και props, και πολύ μεγάλους χώρους, σε σημείο που αν και έξι άτομα καταφέραμε να χωριστουμε και να χάσουμε ο ένας τον άλλον. Οταν βρίσκαμε ο ένας τον άλλο, όντως μου θύμισε Resident Evil όταν έβρισκες άλλους ΝPCs.

Το ευχαριστηθηκαμε πλήρως!


Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#8
BIOHAZARD
Πωπω εκεί στην Βίκτωρος Ουγκώ 32 έχει ανοίξει γυμναστήριο για ομαδικά αθλήματα με ειδικότητα στην αεροβική άσκηση.Οι γυμναστές είναι λιγομίλητοι αλλά κινούνται γοργά και δεν χαρίζονται σε κανέναν.Θα σε κάνουν να ιδρώσεις για να αντεπεξέλθεις και αν δουν ότι διστάζεις θα σε αποτελειώσουν χωρίς δισταγμό.Το σίγουρο είναι ότι θα χάσεις λιπάκι! Πήγαμε και μεις σήμερα να το διαπιστώσουμε και πάθαμε πλάκα. Χώρος απίστευτα μεγάλος όπου και το έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο ώστε να μοιάζει σαν σκηνικά ταινίας που διαδραματίζεται η πλοκή σε διαφορετικές τοποθεσίες.Δωμάτια,περάσματα.γραφεία,αλάνες και άλλα πολλά σε αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένο.Γρίφοι μέτριας προς εύκολης δυσκολίας που είναι άρτια ενσωματωμένοι στη δομή της ιστορίας.Physical tasks για να δέσει το γλυκό ακόμα καλύτερα και πολύ τρέξιμο για να αποφύγουμε τους μολυσμένους οι οποίοι δεν είναι παθητικοί χαρακτήρες αλλά θέλουν να σε πιάσουν και να σε κάνουν δικό τους.Το acting υποδειγματικό και δεν κάνει καθόλου κοιλιά,πάντα θα είσαι στην τσίτα ότι κάτι θα γίνει.Σίγουρα είναι ένα από τα δωμάτια που θα μείνει χαραγμένο για αρκετό καιρό καθώς μας ευχαρίστησε πλήρως όλους καθώς προσφέρει κινηματογραφικές στιγμές με ηρωισμούς από την μεριά σας.(Τα κομάντο των ομάδων σας θα λάμψουν).Εννοήται θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας.
Λήξη συνδρομής γυμναστηρίου-Αποτέλεσμα επιτυχές!!!


Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#9
Το Biohazard της νεας εταιρειας DarkSchool, οπου πηγαμε ομαδα 7 ατομων, καταρχας, μπαινεις αμεσως στο κλιμα με το που σου ανοιξουν την πορτα. Φοβερο acting, οι ηθοποιοι αψογοι στον ρολο τους, μεγαλους χωρους για να κινηθεις, γριφοι μετριας δυσκολιας και γενικα ενα δωματιο που εχει δραση, τρεξιμο (σε καποια σημεια). Αγωνια για το τι προκειται να ακολουθησει, αν θα πεταχτει κανεις απο το πουθενα απο εκει που δεν το περιμενεις. Δεν σε κανει να βαριεσαι, το αντιθετο, σε κραταει σε αγωνια, φοβο και χρειαζεται και θαρρος, συνεργασια με τα υπολοιπα μελη της ομαδας. Με λιγα λογια ηταν ενα παρα πολυκαλο δωματιο, διαφορετικο και πολυ δουλεμενο απο τα παιδια. Στο τελος, ενδιαφερονται να μαθουν για το πως μας φανηκε το δωματιο, αν μας αρεσε, τι μας αρεσε και τι οχι, συζητησαμε καμποση ωρα (πολυ ευγενικοι). Μας αρεσε, περασαμε καλαα και ελπιζω να παιξουμε και τα υπολοιπα δωματια της εταιρειας. Συγχαρητηρια λοιπον στην DarkShcool! Καλη αρχη!.. 5/5 αξιολογηση.


Re: BIOHAZARD by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#10
Το δωμάτιο είναι τρομερό, έχει πάρα πολύ καλο acting, το περιβάλλον πολύ φιλικό, γρίφοι μέτριας δυσκολίας μηχανισμοί και ουκέτα. γενικά είναι μια υπερπαραγωγή. δεν βρήκαμε κάτι που δεν μας άρεσε, σαν δωμάτιο μας γέμισε.
θα συνεχίσουμε και με τα άλλα 2 τις εταιρίας.


cron