Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 2 (50%)
4
Σύνολο ψήφων: 1 (25%)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2
Σύνολο ψήφων: 1 (25%)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 4

OPERATION SILK CITY by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#1
Εικόνα


• 3 - 7 Παίκτες
• 90 Λεπτά
• Βαθμός Δυσκολίας 10/10


Ιστορία

Τον τελευταίο χρόνο ο ρόλος του μυστικού εργαστηρίου που έδρευε στο κέντρο του Silk City έκανε στροφή 180 μοιρών και από εκεί που ο αρχικός του σκοπός δημιουργίας του ήταν η δημιουργία φαρμάκων για την αντιμετώπιση ανίατων ασθενειών, μετατράπηκε στην δημιουργία βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής που θα μεγιστοποιούσαν τα κέρδη της εταιρίας. Σε αυτό συντέλεσε και η έλευση του νέου επιστημονικού προσωπικού μαζί με τις οικογένειές τους. Η ονομασία αυτού T-VIRUS. Η έρευνα ήταν άκρως απόρρητη και κανένας έξω από τις εγκαταστάσεις του κτιρίου δεν γνωρίζει το παραμικρό για αυτό το πειραματικό όπλο. Μόνο αν βρούμε τις σημειώσεις του επικεφαλής του επιστημονικού δυναμικού που εργάστηκε πάνω σε αυτό το project θα μπορέσουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη. Το πρόβλημα είναι πως ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και πως το κτίριο δεν είναι τόσο ακατοίκητο όσο φαίνεται αρχικά.

Για κρατήσεις εδώ : http://darkschool.gr/rooms/operation-silk-city/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: OPERATION SILK CITY by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#2
Ένας τεράστιος χώρος για λάτρεις των γρίφων είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί και να δείτε σκηνικά που θα σας εντυπωσιάσουν..
Πάρα πολλοί και κάποιοι, ζορικοι γρίφοι θα σας κάνουν τραβάτε τα μαλλιά σας (χαχα) και στο τέλος θα βγείτε χορτάτοι !!! Αξιζει !!!


Re: OPERATION SILK CITY by DarkSchool Escape Rooms (Αθήνα - Μεταξουργείο)

#3
Ένα γριφοδωματιο με ωραίους συνδιαστικους γρίφους που θέλουν συνεργασία και παρατηρητικότητα, μετριας δυσκολίας, με κάποιους πρωτότυπους και πιο δύσκολους! Ωραίοι μηχανισμοί!!!!
🗝️Οι χώροι είναι μεγάλοι με πολλές εναλλαγές, η διακόσμηση είναι πολύ εντός concept ,λες αυτά ήταν εδώ ή τα έβαλαν 🙄?
Θα ήθελα λίγο περισσότερα ηχητικά εφέ έτσι για να είσαι στη τσίτα συνέχεια! Ενδιαφέρον περάσματα....
💯Περάσαμε τέλεια!


cron