Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

DON’T TAKE A BREATH by Verone - Live Action Escape Rooms (Αθήνα-Μενίδι)

#1
Εικόνα


• Διαρκεια : 120 λεπτά

• Aριθμος ατομων: 4 - 6

• Live performance

Αντενδείκνυται σε κλειστοφοβικούς, άτομα με καρδιακά προβλήματα, αναπνευστικά προβλήματα, κρίσεις πανικού και επιληπτικούς.
Συνιστάται αθλητική ενδυμασίαΥπόθεση

Όλα έδειχναν ότι είναι μια καλή ιδέα για εύκολο χρήμα, είχαν όλες τις πληροφορίες που χρειαζόντουσαν ακόμα και τα κλειδιά του σπιτιού από την εταιρία φύλαξης που διατηρούσε ο πατέρας ενός από την παρέα!
Ένας ανήμπορος, τυφλός, δεν θα ήταν σπουδαίο εμπόδιο ανάμεσα σε αυτούς και στα χρήματα.
Η πραγματικότητα όμως έγινε ένας καθαρός εφιάλτης.
Γιατί δεν ήξεραν ότι ο «ανήμπορος» τυφλός, ήταν ένας βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικάνικου στρατού που κουβαλούσε πάντα μαζί του τα σημάδια και τη διαστροφή του πολέμου του Ιράκ το 1991.
Και το τεράστιο απομονωμένο σπίτι των 230τμ, ήταν το δικό του θέατρο επιχειρήσεων.
Αυτό το σπίτι σε αυτή την κακόφημη γειτονιά έκρυβε περισσότερα μυστικά από όσα περίμεναν και κατέληξε να γίνει πεδίο μάχης.
Θα καταφέρουν οι εισβολείς να επιζήσουν από ένα θανατηφόρο παιχνίδι διαφυγής;

Για κρατήσεις εδώ: Σύντομα κοντά σας…


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: DON’T TAKE A BREATH by Verone - Live Action Escape Rooms (Αθήνα-Μενίδι)

#2
Θα το χαρακτήριζα δωμάτιο υπερπαραγωγή με όλη τη σημασία της λέξης! Αυτο που φτιάχτηκε εκεί μέσα είναι μοναδικό..Μου θύμιζε όντως την αγαπημένη μου ταινία και ναι ένιωσα οτι πρωταγωνίστησα σ' αυτήν!!

Σκηνικά αδιανόητα άψογα εκτελεσμένα με προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια..Ένα σπίτι που κι εγώ θα θελα να ζήσω εκεί μέσα! Μυστικά περάσματα πρωτότυπα που δεν σου περνάει από το μυαλό ότι θα υπάρχουν τόσα πολλά σε ένα δωμάτιο απόδρασης!! Οι λίγοι γρίφοι που έχει είναι ότι πρέπει για να σε καθοδηγήσουν στο παιχνίδι! Δε χρειάζονται κιόλας παραπάνω! Έχεις τόσα πολλά να ζήσεις εκεί μέσα!

Το acting πολύ καλό..ο τυφλός δε μας άφησε σε ησυχία!! Αδρεναλίνη και άγχος στα ύψη!! Πήγαμε 3 άτομα και το ζήσαμε στο έπακρο!

Ο Βερόνε και όλη αυτή η υπέροχη οικογένεια του που γνωρίσαμε έκαναν αντικειμενικά μία άψογη δουλειά και όπως λέω πάντα το καλό πρέπει να επιβραβεύεται!!

Δωμάτιο #92


cron