Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 5 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 5

Eric's Will by Vansa Escape Room (Αθήνα - Άγιος Δημήτριος)

#1
Εικόνα


• 3 - 7 Παίκτες
• 100 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10

Yπόθεση

Bibury England 1948

Ο Κύριος Eric μόλις σας έστειλε ένα γράμμα και σας καλεί στην οικία του για να σας παραχωρήσει την κληρονομιά του... Εσύ θα ακολουθήσεις τον δρόμο προς την έπαυλη του για να την αποδεχτείς???

Δεν γνωρίζει κανείς τι κρύβεται πίσω απ' αυτή την πόρτα εδώ και πολλά χρόνια...

Για κρατήσεις εδώ: https://www.escapeall.gr/el/EscapeRoom/ ... xuEVJVpqys


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Eric's Will by Vansa Escape Room (Αθήνα - Άγιος Δημήτριος)

#2
Vansa λέμε και κλαίμε ακόμα, δωμάτιο τρόμου & καινούριο υπήρχε περίπτωση οι EscapeNest να μην το επισκεφθούν; με τίποτα και βεβαίως πήγαμε και βγήκαμε γεμάτοι.

Είσοδος στην εταιρία

Είσοδος στην εταιρία; ποια εταιρία δεν υπάρχει, μπαίνεις κατευθείαν μέσα στο σπίτι. Υποδοχή δεν υπάρχει μπαίνεις στο απόλυτο σκοτάδι και οι χτύποι ξεκινούν να χτυπάνε γρήγορα.

Σκηνικά

Τα σκηνικά είναι αυτά που αρμόζουν στην ιστορία και το όνομα του δωματίου, επιβλητικά, προσεγμένα μέσα στην ιστορία και φυσικά παλιά έπιπλα ακόμα και το παραμικρό. Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και τον έχουν εκμεταλευτεί σωστά.

Acting

Μπορώ να πω ότι είχα καιρό να ακούσω τέτοιες τσιρίδες απο τους "θαρραλέους" της ομάδας μας, η μία τσιρίδα μετά την άλλη.
Tα Jump scares και σωστά σε ποσότητα και εκεί που έπρεπε. Η κίνηση ειδικά του ενός απο τους 3-4-5? δεν ξερω πόσοι ήταν, ήταν μοναδική πραγματικά μπράβο του.
Το δωμάτιο σας έχει και 1 μικρή έκπληξη που θα το καταλάβετε όταν πάτε, εγώ δεν την πάτησα αλλα το άφησα να την πατήσει άλλος.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Team Vansa και το Acting τους.

Γρίφοι

Οι γρίφοι ήταν τόσοι όσοι χρειάζονταν για Horror Escape Room , μέτριοι δυσκολίας, σωστά μελετημένοι και μέσα στο Story έχει και λίγο μπρος πίσω αλλα η ροή ήταν τόσο ωραία που δεν έδινες σημασία ( σε σύγκριση με άλλα δωμάτια που λες δεν υπάρχει περίπτωση να παω πίσω ).

Τρόμος

εμείς με 100 και 145 δωμάτια 2 απο την ομάδα μας τσιρίζαν που σημαίνει ότι κάνανε καλή δουλειά τα παιδιά.
προσωπικά δεν παγώσαμε να μείνουμε σε 1 σημείο για πολύ ώραια, ξαφνιαστήκαμε τρόμάξαμε αλλα ήταν ανεχτό. ομάδες με λίγα δωμάτια ίσως να διστάζουν λιγάκι αλλα θα το ευχαριστηθούν. Εάν είχε ενα 10% παραπάνω τρόμο θα ήταν το απόλυτο δωμάτιο τρόμου, αλλα το έχουνε κρατήσει λίγο παραπάνω απο το φυσιολογικό έχουνε βρεί καλή ισορροπία.

Συνοπτικά

Είναι 1 δωμάτιο για το 2019 που αξίζει πραγματικά να το επισκεφτείς, βγαίνεις γεμάτος απο θέμα τρόμου,γρίφων,σκηνικά και ιστορίας δένουν όλα αρμονικά,
μπορώ να πώ ότι όλοι είπαμε ότι θα ξαναπηγαίναμε μετά απο λίγο καιρό για 2η φορα γιατί το άξιζε.
Μπράβο στο Vansa Team για αυτό το αριστούργημα που έχουνε φτιάξει και ελπίζουμε για 2ο.


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: Eric's Will by Vansa Escape Room (Αθήνα - Άγιος Δημήτριος)

#3
Vansa escape room λέω...μάλιστα...άλλο ένα δωμάτιο τρόμου λέω...μάλιστα...διαθήκες πνεύματα κλασικά πράγματα...
Ε λοιπόν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!
Είχα καιρό να εντυπωσιαστώ έτσι από δωμάτιο...η είσοδος αρκετά ψαρωτική αν και δεν μαρτυράει με τίποτα το τι έπεται στην συνέχεια...
Ατμόσφαιρα στο φουλ σκοτάδι παντού και μαντέψτε χωρίς την παρουσία καπνού πουθενά δηλαδή ότι καλύτερο!!! Γρίφοι μέτριας δυσκολίας εκτός από τους 2 τελευταίους που θέλουν λίγο σκέψη παραπάνω.Οι παρουσίες στον χώρο εκπληκτικές πολλά jumpscares που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο ...επίσης μια ιδιαίτερη έκπληξη που δεν έχω δει αλλού σε δωμάτιο θα σας τρελλάνει!!! :lol: :lol: :lol:
Περάσματα όσα χρειάζονται και χώροι μεγάλοι ώστε να μπορείς να τρέξεις ...αν προλάβεις χαχαχα!!!
Τα παιδιά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά μιας και το έχουν φτιάξει εξολοκλήρου από μόνοι τους και η καλή δουλειά φαίνεται!!!
Ένα μεγάλο μπράβο και σας ευχαριστούμε για την φοβερή αυτή εμπειρία!!! :!: :!: :!:


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Eric's Will by Vansa Escape Room (Αθήνα - Άγιος Δημήτριος)

#5
και ναι γίναμε κληρονόμοι :) σε ένα υπέροχο και απόκοσμο μέρος πας με την ομάδα σου να λάβεις την κληρονομιά :) πριν από αυτό όμως θα πρέπει να ανακαλύψεις όλη την ιστορία :)
Βέβαια δεν την ανακαλύπτεις μόνος σου...έχεις διάφορες παρέες εκεί μέσα :) Ένα συνδυασμός τρόμου, πλοκής και άνεσης δωμάτιο δηλαδή ένας πετυχημένος συνδυασμός :) πολλά συγχαρητήρια και στα παιδιά που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και έχουν δημιουργήσει ! ! !


1.Ερευνητοπεζοπαραγωγός.

2. Τρώω ένα μπωλ καρφιά, χωρίς γάλα.


8-) :D :P
cron