Κριτικές

5 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

HORROR HOTEL «THE EXPERIMENT» by Exit Now (Αθήνα - Γκάζι)

#1
Εικόνα


• 3 - 7 Παίκτες
• 90 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10

YπόθεσηWELCOME

Μια τρομακτική εμπειρία με πολλούς ηθοποιούς
σε περιμένει σε ένα τεράστιο νεοκλασικό κτίριο,
στην καρδιά της Αθήνας, στην Ιερά Οδό, στο Γκάζι!

Για κρατήσεις εδώ: https://www.exitnow.gr/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: HORROR HOTEL «THE EXPERIMENT» by Exit Now (Αθήνα - Γκάζι)

#2
Επισκεφθήκαμε το Horror Hotel την τετάρτη 12 του μηνός. ένα δωμάτιο που ακούγαμε τα καλύτερα, ας προχωρήσουμε στην κριτική μας,.


Έναρξη - Είσοδος στην εταιρία

Το δωμάτιο ξεκινάει με το που περάσεις την πόρτα, δυνατή μουσική σε πολύ καλή ένταση, ψαρωτικα σκηνικά.
Εκεί μας υποδέχθηκε ο GM - Receptionist . Μην περιμένετε να δείτε ακριβώς αυτό που παρουσιάζουν στις φωτογραφίες η εταιρία. είναι απλά ντυμένος χωρίς κάτι τρομερό.

Είσοδος στο δωμάτιο και έναρξη παιχνιδιού

Εδώ ξεκινάει το καλό σημείο, μαζί όλοι σε ένα δωμάτιο αλλα χωριστά. Πολύ καλή έναρξη, και ειδικά ο ένας περνάει πολύ ωραία, δεν μπορώ να πώ παραπάνω θα είναι Spoil.

Γρίφοι

Εδώ υπήρχε ένα θεματάκι, λίγοι γρίφοι και σχετικά εύκολοι. τόσος μεγάλος χώρος και δεν τον έχουν εκμεταλλευτεί σωστά, σαν να το βιαζόντουσαν να το ανοίξουν. 1 μαξ 2 γρίφοι σε κάθε χώρο ενώ θα μπορούσε να είχε παραπάνω και να σε γέμιζε.

Σκηνικά

Δεν μπορούσαμε να περιμέναμε απλά σκηνικά απο το Exit now, πολύ προσεγμένα γεμάτα δωμάτια ακριβώς στο θέμα της υπόθεσης σε γεμίζανε.

Τρόμος

Και εδώ κάτι έλειπε, σαν να μην υπήρχε τρόμος ειδικά στα πρώτα μισά του δωματίου μπήκε ο ηθοποιός 2 φορές με κακά Jump Scares, περιμέναμε τουλάχιστον εκεί να ξαφνιαζόμασταν.

Περάσματα

Λίγο πολύ τα περάσματα είναι τα ίδια με unknown και make them suffer. τα κρατήσανε και πατήσανε πάνω σε αυτά και τα προσαρμόσανε. Αν και τα θυμόμασταν μας άρεσαν.

Έξοδος απο το δωμάτιο

Περιμέναμε μια καλύτερη έξοδο με περισσότερη ένταση, δυστυχώς μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.


Συζήτηση με το προσωπικό

Δεν μπορώ να πω κάτι θετικό ούτε αρνητικό και θα το δικαιολογήσω παρακάτω, μπορώ να πω και λίγο αφιλόξενο περιβάλλον, πολύ μαγκομένος ο GM μας έκανε τις κλασικές ερωτήσεις άμα μας άρεσε, πως ήταν κλπ χωρίς πολλά πολλά δεν σήκωνε το περιβάλλον και παραπάνω συζήτηση το καταλάβαμε. Βγάλαμε την φωτογραφία μας και φύγαμε.

Τον δικαιολογώ λόγο ηλικίας δεν έχει ακόμα πείρα σαν GM. με τον καιρό θα βελτιωθεί .Οι βοήθειες πάντως ήταν σωστές όταν παίζαμε δεν μας δυσκόλεψε καθόλου.

Συνοπτικά

Ένα δωμάτιο τρόμου που δεν θα το έλεγα τρόμου αλλα ατμοσφαιρικό, με πολύ ωραία σκηνικά, ωραία περάσματα, μέτριο προς κακό Acting και λίγοι γρίφοι,
Γενικά μας άφησε μια μέτρια εμπειρία και τα 22 ευρώ στα 4 άτομα δεν δικαιολογούνται. το πολύ στα 16 επειδή ήταν οι 2 ηθοποιοί.

Δεν το μετανιώσαμε αλλα ούτε και ήταν αυτό που περιμέναμε.


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers
cron